Lediga tjänster

Lediga platser just nu

Teknisk säljare för LPKF och ULT produkter

Teknisk säljare för LPKF och ULT produkter


Solectro AB är ett stabilt och innovativt familjeföretag med många års erfarenhet inom nytänkande för tillverkningsindustrin tillsammans med flertalet av våra olika innovativa leverantörer. Vi ser det som vårt stora intresse och möjlighet att kunna hjälpa kunden till rätt lösning för kundens behov. Vi hjälper kunden att uppnå korta ställtider, korta leveranstider, utvecklingsmöjligheter, flexibilitet, låg energiförbrukning och en säker arbetsplats. Solectro AB har många olika maskiner och komponenter för elektronik-, mekanik- och automationsområdet.

Tjänsten innebär
Som teknisk säljare för LPKFs och ULTs produkter kommer du att ansvara för att knyta nya kundkontakter, vårda befintliga kunder samt boka kundbesök både i våra lokaler och på plats hos kund. Som teknisk säljare gäller det att kunna se och förstå kundens behov för att kunna få fram den bästa lösningen. Det är också viktigt att kunna demonstrera produkterna samt att kunna utföra viss utbildning/igångkörning med vägledning om produktens funktioner och hantering.

I tjänsten ingår även att delta i viss marknadsföring som att planera inför och delta på tex. mässor, frukostmöten och olika utställningar.

För att lyckas i rollen ser vi att du
- Har minst gymnasieutbildning med elektronik/teknisk inriktning
- Kunskaper inom elektronik CAD, konstruktioner
- Är självgående, strukturerad och ansvarstagande
- Behärskar både svenska och engelska i skrift och tal
- Har en god förmåga att kommunicera på ett professionellt och trevligt sätt
- God förmåga att bygga förtroende och relationer
- Är i 30 – 50 årsåldern med ett intresse för elektronik/teknik
- Positivt inställd till att tjänsten innebär både kontorsdagar och resdagar
- Innehar B-körkort
- Har arbetslivserfarenhet inom elektronik/teknik
- Har en ambition att vilja stanna och växa i företaget.


 Anställningsform: heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

Tillträde: September

Lön: Fast lön

Placering: Lomma


LPKF Laser & Electronics AG har ett brett produkt- och effektivitetsspectrum som täcker det kompletta individuella behovet och ekonomiska ramar för det teknologiska området inom bilindustrin, flyg- och rymdteknik, medicin- och kommunikationsteknik. Endast med LPKF-system erhåller kunden den kompletta lösningen för framställning av en funktionsfärdig prototyp. Samtliga arbetsmoment kan realiseras steg för steg på ett kostnadseffektivt sätt från layout i CAD-systemet på bildskärmen till färdigt bestyckat mönsterkort.

ULT AG har tillförlitliga system för luftföroreningar där individuella behov och processer är i fokus.
Tillsammans med kunden väljer vi lämpliga extraktion och filtersystem. Ett brett utbud av helhetslösningar som är optimalt anpassade efter kundens behov. ULT AG tillverkar utvinning och filtreringssystem för effektiv borttagning av luftföroreningar. De tre skadeverkningarna är människa, maskin och produkt.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gerhard Tetzlaff 
Email: gerhard.tetzlaff@solectro.se

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till: karoline.ljung@solectro.se

Läs mer
LPKF ProtoMat
LPKF PCB Laserstrukturering
LPKF Genomplätering

ULT miljömässing luftteknik


Teknisk säljare till DATRON HSC-maskiner och isel-fräsmaskiner

Teknisk säljare till DATRON HSC-maskiner och isel-fräsmaskiner


Solectro AB är i en expansiv fas och för att fortsätta vår spännande och snabbt expanderande utveckling så söker vi en teknisk säljare till vår avdelning CNC-maskiner med huvudinriktning DATRON HSC-fräsmaskiner och isel CNC-fräsmaskiner. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterade och stödjande arbetskultur. Som säljare hos oss jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet.

Vad innebär rollen
Som teknisk säljare kommer du att vara ute och besöka våra kunder för att ta reda på hur vi kan hjälpa dem att ta fram bästa lösningen. Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande vardag. Ena stunden demonstrerar du våra produkter och nästa gång hjälper du kunden med utbildning och support. Du skall ta fram idéer och lösningar tillsammans med befintliga och nya kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster, lansera nyheter från våra leverantörer osv. Kunderna finns huvudsakligen inom tillverkningsindustrin i Sverige och Danmark. Detta medför en del resdagar med eventuellla övernattningar.

Bakgrund
Vi söker teknisk säljare där CNC-teknik är en förutsättning, om du har med dig försäljning sedan tidigare är detta naturligtvis meriterande. Bakgrund kan tex. vara CNC-operatör, du har jobbat med CAD/CAM, försäljning av maskin-/produktionsmjukvara, försäljning av någon typ av styrda maskiner eller något annat relaterat. Du skall ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teknisk projektledning är önskvärt, men inte ett krav.

DATRON AG är leverantör av komplettlösningar med höga krav i området tillverknings- och automationsteknik. Datron har sedan många år ett mycket utpräglat maskinsortiment för högkvalitativa bearbetningar. CAD/CAM-applikationer för industri och hantverk. Erfarenhet av maskiner med egenutvecklade högfrekvensspindlar samt ett stort verktygssortiment.

isel Germany AG är leverantör av komponenter för automatiseringslösningar, robotar och CNC-maskiner. Dessa produktgrupper bildar basen för på- och uppbyggnad av komplettanläggningar och komplettsystem.

Varför skall du söka
Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med våra tyska leverantörer. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att  du gör det som krävs för att leverera ett enastående resultat.

Eventuellt kan viss utbildning ske hos DATRON AG i Tyskland.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gerhard Tetzlaff dir.tel. 040-536614
email: gerhard.tetzlaff@solectro.se

Välkommen med din ansökan snarast.

DATRON CNC-fräsmaskiner
DATRON CNC-verktyg

 


Senaste nytt

2019-03-20

LPKF ProtoLaser ST Läs mer

2017-04-13

Datron neo - kom igång med höghastighetsfräsning Läs mer

2016-10-05

Ny CNC-fräsmaskin från isel med rotations- och höghastighetsfrästeknik. Läs mer

2016-04-13

LPKF ProtoLaser U4 - UV lasersystem med ett brett bearbetningsspektrum för användning i utvecklingsmiljöer. Läs mer

2016-04-01

LPKF Contac S4 - säker genomplätering i utvecklingslabbet Läs mer

Den här artikeln är skrymmande
och därför tillkommer kostnad för frakt och emballage.