Lediga platser

Lediga platser just nu

Teknisk säljare - LPKF produkter och ULT miljömässing lutfteknik

Teknisk säljare - LPKF produkter och ULT miljömässing lutfteknik


Vi söker en teknisk säljare till vår elektronikavdelning med huvudinriktning LPKF PCB Prototyping och till vår avdelning för ULT miljömässig luftteknik.

Med LPKF Laser & Electronics breda produkt- och effektivitetsspectrum täcker vi det kompletta individuella behov och ekonomiska ramar för det teknologiska området inom bilindustrin, flyg- och rymdteknik, medicin- och kommunikationsteknik. Endast med LPKF-system erhåller kunden den kompletta lösningen för framställning av en funktionsfärdig prototyp. Samtliga arbetsmoment kan realiseras steg för steg på ett kostnadseffektivt sätt från layout i CAD-systemet på bildskärmen till färdigt bestyckat mönsterkort.

ULT har tillförlitliga system för luftföroreningar där individuella behov och processer är i fokus.
Tillsammans med kunden väljer vi lämpliga extraktion och filtersystem. Ett brett utbud av helhetslösningar som är optimalt anpassade efter kundens behov. ULT AG tillverkar utvinning och filtreringssystem för effektiv borttagning av luftföroreningar. De tre skadeverkningarna är människa, maskin och produkt.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning med planering och kontinuerlig uppföljning av budget/resultat. Kundbesök och mässor ingår även i arbetsuppgifterna. Som systemtekniker hjälper du kunden att ta fram bästa lösningen. Du ansvarar även för igångkörning, utbildning och support.

Bakgrund
Vi söker tekniker med elektronik-, CAD- och datainriktning. Du skall ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teknisk projektledning är önskvärt, men inte ett krav.

Personliga egenskaper
Du är självstartande och självgående. Du kan prioritera din tid så att både försäljning till nya kunder och uppföljning av tidigare kunder blir utförda. Du är idérik och tekniskt kreativ.

Viss utbildning kommer att ske hos LPKF Laser & Electronics AG i Tyskland och ULT AG i Tyskland.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gerhard Tetzlaff
dir.tel 040-536614, email: gerhard.tetzlaff@solectro.se


Välkommen med din ansökan snarast.

Läs mer
LPKF ProtoMat
LPKF PCB Laserstrukturering
LPKF Genomplätering

ULT miljömässing luftteknik


Vi söker säljare till DATRON HSC-maskiner

Vi söker säljare till DATRON HSC-maskiner


Vi söker en affärsman/-kvinna som säljare av CNC-maskiner. Är du en positiv person som får mycket gjort och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete inom ett spännande område med stor potential. Då skall du söka det här jobbet!

Du kommer att ansvara för säljprocessen inom ditt marknadssegment. Du skall ta fram idéer och lösningar tillsammans med befintliga och nya kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster, lansera nyheter från våra leverantörer osv. Kunderna finns huvudsakligen inom tillverkningsindustrin i Sverige och Danmark. Detta medför en del resdagar med eventuellla övernattningar. Det finns även möjlighet till kundbesök i våra lokaler där vår CNC-operatör kan vara medhjälplig med demo av våra fräsmaskiner. Du ansvarar även delvis för viss ingångkörning, utbildning samt support till våra kunder.

Erfarenhet från CNC-teknik är en förutsättning, om man har med sig försäljning sedan tidigare är det naturligtvis också meriterande. Bakgrund kan tex. vara CNC-operatör, du har jobbat med CAD/CAM, försäljning av maskin-/produktionsmjukvara, försäljning av någon typ av styrda maskiner eller något annat relaterat.

Du skall ha goda kunskaper i engelska, både tal och skrift (tyska en merit).

Viss utbildning kan komma att ske i Tyskland.

För mera information om:

DATRON CNC-fräsmaskiner

DATRON CNC-verktyg

Läs gärna mer på DATRON AG hemsida www.datron.de


Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gerhard Tetzlaff dir.tel. 040-536614
email: gerhard.tetzlaff@solectro.se

Välkommen med din ansökan snarast.

Senaste nytt

2019-03-20

LPKF ProtoLaser ST Läs mer

2017-04-13

Datron neo - kom igång med höghastighetsfräsning Läs mer

2016-10-05

Ny CNC-fräsmaskin från isel med rotations- och höghastighetsfrästeknik. Läs mer

2016-04-13

LPKF ProtoLaser U4 - UV lasersystem med ett brett bearbetningsspektrum för användning i utvecklingsmiljöer. Läs mer

2016-04-01

LPKF Contac S4 - säker genomplätering i utvecklingslabbet Läs mer

Den här artikeln är skrymmande
och därför tillkommer kostnad för frakt och emballage.